Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Khloé Kardashian (39) se v poslední době fanoušci spíš smějí, než aby ji chválili. Kritizují ji za viditelné plastiky v obličeji, které Khloé zatím nepřiznala. Tentokrát se však karta obrátila, když sdílela na svém instagramovém účtu snímky z nedávné dovolené na Bahamách.

Na první fotce se pochlubila hrající si dcerkou True (1), na ostatních si v bikinách hověla na pláži, zatímco malá běhala kolem. Fanoušci i přátelé z řad celebrit v komentářích ocenili její figuru ve tvaru přesýpacích hodin. „Jsi nejlepší!“ napsala její starší sestra Kim. Paris Hilton pak přidala emotikony v podobě srdíček.

Khloé prý vděčí za své tvary zdravému životnímu stylu. Na svých účtech na sociálních sítích sledující pravidelně nechává nahlédnout do svého fitness režimu. V posilovně tráví každé ráno a večer přidává procházky s dcerou.

Její nedávné fotografie, inspirované Annou Nicole Smith, okomentoval i její nevěrný bývalý, basketbalista Tristan Thompson. „Dokonalost,“ neodpustil si v komentářích. Je tedy vidět, že dřina ve fitku se jí vyplácí. Pokud za svou figuru tedy vděčí opravdu jen posilovně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám