Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obě jsou známé díky Ordinaci v růžové zahradě, obě jsou právě těhotné a obě mají ještě staršího caparta. Marika Šoposká a Andrea Růžičková si udělaly příjemný holčičí den a vyrazily na nákupy.

„Děti spojujou. A i díky těhotenství, možná k sobě máme o kousíček blíž. Nijak moc si neradíme, spíš si povídáme, jak to máme, jak se máme a podobně,” komentovala Andrea vztah s Marikou.

Přestože je herečka i v pokročilém stádiu těhotenství velmi zaměstnaná a stále dotáčí poslední díky Ordinace, snaží se udělat si čas pro sebe nebo vyrazit ven jen s kamarádkami.

„Každá žena, máma, manželka potřebuje čas, který věnuje jen sama sobě. Kde se nadechne, udělá si radost, pohladí se tím na duši i na těle. Většinu času věnujeme rodině a naše malé radosti jdou stranou. Je dobré dopřát si čas a prostor na rozmazlování. Prospívá to totiž celé rodině. Jak už je známo, šťastná matka, šťastné dítě i partner,” říká Andrea, která si je vědoma, že čas, který věnuje sama sobě, nakonec ocení i její nejbližší.

„Vlastní odpočinkové dny praktikuji většinou podle pocitu. Když cítím, že mám všeho dost, že jsem vyčerpaná, unavená, protivná. To je čas na vanu, masáž, kosmetiku, kadeřnictví nebo nákup. Stačí hodinka, dvě a vracím se jako nová,” dodává Andrea.

My jsme Růžičkovou s kolegyní potkali na otevření nového butiku s minimalistickou módou. Právě té dává herečka přednost i v těhotenství. Většinou nakupuje oversize kousky, které hodlá unosit i po porodu.

„Většinou vybírám tak, abych to mohla nosit i po porodu, záleží na střihu. Na vysokých, hubených modelkách vypadají všechny oversize modely božsky, ale ženy s drobnější a proměnlivou postavou musí zkoušet a hledat,” říká.

Andrea se těší, že se bude brzy moct soustředit na staršího syna Tobiáše a miminko, které nosí pod srdcem.

„S natáčením Ordinace jsem už téměř u konce. Teď je mým cílem ještě dokončit foto projekt na podporu Národního sdružení PKU a jiných DMP, který fotím. Je to trošku náročné na produkci a realizaci…věřím ale, že to celé zvládnu. Zatím mám energie dostatek. Pak už budu jenom hnízdit, přestavovat nábytek, vařit, prát, žehlit a číst si s Tobiášem pohádky,” těší se Andrea Růžičková.

Reklama

Další články

Načítám