Hlavní obsah
Článek

Desetidenní cesta vévody (39) a vévodkyně (42) ze Sussexu po Africe začala na předměstí Kapského Města Nyanga. Vzhledem k tomu, že oblast patří kvůli vysokému počtu vražd a působení gangů k nejnebezpečnějším v Jižní Africe, doprovázela návštěvu královského páru přísná opatření a tajnosti kolem programu. Syna Archieho rodiče nevzali, zůstal s chůvou.

Harry a Meghan se synem Archiem po příletu do Kapského Města

V Nyanze Harry a Meghan navštívili charitativní organizací Justice Desk podporovaný seminář pro školáky, s některými z nich se manželé také setkali.

A čekalo je i uvítání tancem, do něhož byli ke svému překvapení také přizváni. A možná ještě k většímu překvapení přítomných (a nelibosti bodyguardů) výzvu přijali a na chvíli se zapojili a s místními si zatančili. Meghan mnohem spontánněji než princ, který se trochu zdráhal, zatímco s jeho ženou hudba „šila“ od první chvíle.

Do Afriky rodina přicestovala komerčním letem se společností British Airways, aby případně znovu nerozdmýchávali další případnou kritiku ohledně využívání soukromých letadel a s tím souvisejícího znečišťování ovzduší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám