Hlavní obsah
Článek

Aktuální Muž roku Vojtěch Urban rozhodně vždycky nevypadal tak, jako když v náchodském divadle koncem srpna přebíral šerpu pro vítěze soutěže krásy. Když se s námi podělil o fotografie z minulosti, nevěřili jsme vlastním očím. Dnes namakaný Vojta byl pěkně oplácaný puclík. S tím, že vypadá skvěle v trenkách nebo plavkách na mole, se v hlavě ještě úplně nesrovnal a musel mu prý pomoci kouč.

"Od dětství jsem měl nadváhu a nikdy jsem nevyhledával příležitosti k obnažování. Ani na koupaliště jsem v létě nechodil. Ale teď bylo potřeba vyjít v plavkách před kamery a stovky lidí. Takže jsem hodně zamakal na postavě, abych si mohl říct, že jsem sám se sebou spokojený," svěřil nám Vojta, když jsme si prohlíželi jeho starší fotky.

Vyloženě obézní nikdy nebyl díky tomu, že sportoval. "Od nějakých 3 let jsem se vrcholově věnoval lednímu hokeji. K tomu ve volných chvílích přibyl florbal nebo hokejbal a v patnácti ještě posilovna. Po gymplu jsem se ale rozhodl živit hlavou a pro hokej na takové úrovni už nebyl čas," svěřil, proč měl kila navíc.

"Dnes se věnuji všem možným druhům tréninku v posilovně i mimo ni a příliš se neženu za nějakými vrcholovými výkony. Snažím se být všestranný, mít tělo bez bolesti a využít každou příležitost k pohybu. Koneckonců je to neomezený zdroj štěstí, který máme vždy s sebou," upřesnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám