Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Renée Zellweger (54) je ve spojitosti s propagací nového filmu Judy, jenž je životopisným dílem o hollywoodské legendě Judy Garland, zase hodně slyšet.

Díky mnoha rozhovorům, které aktuálně poskytuje, se Renée rozpovídala o tom, jaké to pro ni bylo skákat z role do role: „Nepamatuji si roky mezi třicítkou a čtyřicítkou. Zní to jako vtip, ale je to pravda. Jako by to bylo všechno natlačené do jednoho momentu a uběhlo to lusknutím prstů.“

To je přesně ten důvod, proč se Renée na chvíli stáhla z veřejného života a v období mezi filmy Píseň mého srdce (2010) a Nic než pravda (2016) nenatáčela. „Nechtěla jsem, aby se mi to stalo znovu,“ uvedla Zellweger: „Opakovala jsem se a byla jsem ze sebe samotné unavená.“

Když se vrátila, média spekulovala o jejích plastických operacích a poznala tak stinnou stránku slávy. „Sláva vstoupí do místnosti ještě před vámi samotnými. Tím pádem jakýkoliv dojem z vás někdo má, jaký byste podle něj mohli být, tak právě s tou představou se setkávají,“ svěřila se Renée.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám