Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký obchodní magnát Donald Trump (65) v současnosti čelí krutému obvinění. V době, kdy byla jeho manželka, bývalá slovinská modelka, Melania Trump (41) těhotná s jejich dnes pětiletým synem Barronem , měl být Trump své ženě nevěrný. Podle serveru TheDirty.com , který s informací přišel jako první, si údajně užíval s americkou pornoherečkou Stephanií Gregory Clifford známou jako Stormy Daniels (32).

Příběhu se poté chytl magazín Life & Style a celou záležitost pořádně „rozmázl“. Ovšem veškeré zdroje, které citoval, se nezdály být příliš věrohodné. Hlavní aktéři spekulací shodně tvrdí, že je to nesmysl. Vnadná blondýnka Daniels časopisu E! například sdělila, že to ani nebude komentovat, protože jsou to  „jen kecy“.

Právníci Donalda Trumpa byli jen o něco sdílnější. „Absolutně nepravdivý a absurdní příběh popsaný magazínem Life & Style o Donaldu Trumpovi vycházející z pochybných a nechutných webových stránek, nakonec byly zcela staženy,“ řekl poradce Trumpa Michael Cohen na důkaz o smyšlenosti domněnek.

Reklama

Další články

Načítám