Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přípravu na své muzikálové role nikdy nepodceňuje. Peter Pecha (34) je ochotný pracovat nejen na svých pěveckých schopnostech, ale i na svém těle. Kvůli hlavní roli v muzikálu Tarzan tráví v posilovně několik hodin týdně a rozhodně se mu to vyplácí.

„Věděl jsem, že tu bude nějaká akrobacie a tak dále, ale vůbec jsem netušil, že to bude tak náročné, co se týče fyzické přípravy a fyzické zdatnosti. Musíme se držet těch lián, a když se pustíme, tak prostě spadneme,“ svěřil na zkouškách Tarzana zpěvák.

„Výšky mě hrozně lákají, ale nedá se říct, že bych se cítil nějak komfortně. Když jsem schopen se něčeho držet, nebo to nějak jistit, tak jsem v pořádku. Což znamená, že když vylezu tady nahoru a jsem na tom laně, tak si říkám, že mě udrží a věřím, že se nic nestane,“ dodal Pecha, který na lanech lítá v představení bez jištění.

„Nemáme vůbec žádné jištění, nedokážu to říct přesně, ale myslím, že až do děkovačky se nepoužije ani jedna karabina,“ dodal Pecha k muzikálu, který bude mít premiéru 3. října.

Důkladná příprava na roli se mu již v minulosti vyplatila.

Kvůli muzikálu Rocky dřel v posilovně také od rána do večera a pracoval na tom, aby vypadal jako boxer. Za roli nakonec Peter Pecha dostal Thálii, takže dřina v potu tváře přinesla své ovoce. „Říkal jsem si, že už jsem se naučil tolik věcí. Mám za sebou boxera a podobný věci a tohle je krásná výzva a já si to hrozně užívám a baví mě to,“ dodal Peter.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám