Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední roky nebyly pro Petra Novotného (76) příliš jednoduché. Prošel si hned několika zdravotními problémy, kvůli kterým musel být velmi často také hospitalizován. Díky výborné lékařské péči, ale také podpoře rodiny, která stála po celou dobu po jeho boku, se známý bavič dostal z nejhoršího a opět se může radovat ze života.

Ten tráví převážně doma se svou manželkou, dětmi a vnoučaty. Po roce ale udělal výjimku a vyrazil tentokrát mezi lidi. Nenechal si ujít křest řeporyjského nástěnného kalendáře, a ve společnosti se tak objevil po roce. Novotný dorazil na akci ruku v ruce se svou manželkou Miroslavou a ve skvělé náladě.

Na akci nechyběl ani jeho syn Pavel Novotný, který je v Řeporyjích starostou. Slavnostní křest si oblíbený bavič užil se vším všudy a nepohrdl ani připraveným občerstvením. Po skončení akce nasedl se ženou do auta a odjel domů, kde mu je po zdravotních komplikacích stále nejlépe. Novotného začalo zdraví trápit v roce 2013, kdy prodělal mrtvici.

O tři roky později ho zaskočilo selhání ledvin. Následně musel v roce 2017 po prodělaném infarktu do nemocnice znovu, a to na operaci srdce. Začátkem loňského roku byl pak hospitalizovaný kvůli selhání organismu. Loni na podzim pak podstoupil dlouho odkládanou operaci prostaty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám