Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Také hledáte nápady na nejlepší vánoční dárky pro děti? Přinášíme vám tipy na nejoblíbenější hračky pro dívky i pro kluky, které nikdy nezklamou, a také na žhavé novinky, se kterými se vaše děti stanou hvězdami mezi svými kamarády. Jsme specialisté na dětské hračky, víme, co děti sledují a co jim udělá radost a oblíbené dětské hračky máme připravené k okamžitému odeslání. Nákup u 4kids je spolehlivý a rychlý způsob, jak vybrat dětské vánoční dárky bez stresu a za rozumnou cenu. Otestujte naši rychlost a spolehlivost a vyberte dárky včas a v klidu!

Policejní stanice Lego City s figurkami policistů a zločinců

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stavebnice Lego City Policejní stanice patří mezi soupravy stavebnic Lego, které děti vybízejí ke stavbě i ke hrám a k vymýšlení vlastních příběhů. Velká policejní stanice v Lego City je vybavená nejmodernější policejní technikou, ale přesto se nějací zločinci pokoušejí policistům uprchnout. Strážci zákona mohou k jejich pronásledování nasadit policejní vozidla i služebního psa, ale jestli prchající padouchy dopadnou, zdaleka není jisté. Jak to dopadne? Lego tradičně nabízí témata ke stavbě v obrázkových návodech, ale prostor pro uplatnění vlastní dětské fantazie je u stavebnic Lego nekonečný. Stavebnice Lego City Policejní stanice má 783 dílků.

Velká městská nemocnice s figurkami zdravotníků a pacientů (Lego Duplo)

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kostičky stavebnic Lego Duplo jsou přizpůsobené rukám malých dětí a zároveň je lze kombinovat i se stavebními prvky klasického Lega. Ve velké městské nemocnici mají lékař se sestřičkou k dispozici vybavenou ordinaci i pracoviště rentgenu nebo sádrovnu i s kolečkovou židlí. Jsou připraveni kdykoliv přijmout sanitku s pacientem nebo třeba vyšetřit malé miminko - Lego Duplo dětem nabízí obrázkové návody a témata k hraní i prostor pro nekonečnou dětskou fantazii. Nemocnice je přibližně 58 cm dlouhá a děti v ní najdou čtyři figurky i sanitku, která vydává zvukový a světelný výstražný signál.

Továrna na zmrzlinu Play Doh a čtyři kelímky modelíny zdarma (Hasbro)

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plastelína Play-Doh je hygienická a bezpečná modelovací hmota od firmy Hasbro, jejíž přísady jsou schváleny i pro potravinářskou výrobu. Modelína Play-Doh nebarví, nemastí a nenechává skvrny a děti mohou kombinovat a míchat barvy. V modelovací hrací soupravě Továrna na zmrzlinu děti najdou kelímky s barevnou modelovací hmotou Play-Doh a sadu tvořítek a dokonce i strojků, se kterými mohou plastelínu podle své fantazie zpracovávat a vytvářet nejrůznější tvary a nazdobené zmrzlinové poháry.

Panenka Barbie H2O Design studio s druhou panenkou Barbie TV moderátorka zdarma (Mattel)

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Balíček dvou panenek H2O Design studio a Barbie TV Moderátorka spojuje dvě oblíbené barbínky a spolehlivě potěší každou dívku. Sada Barbie H2O Design studio dává dívkám možnost upravovat šaty pro panenku podle vlastní fantazie. Její šatičky jsou totiž čistě bílé a dívky na nich mohou vytvářet různé motivy pomocí přiloženého spreje, šablonek či razítka. Jakmile vzory uschnou, mohou se jednoduše vodou odstranit a může se tvořit něco nového. Barbie TV moderátorka je v balíčku navíc jako dárek a tudíž zdarma. Oblečená je do luxusního kostýmku a vybavená jako skutečná moderátorka, včetně kamery a mikrofonu.

Osobní vlak Lego City se stanicí a železničním okruhem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Moderní současné město jako je Lego City se nemůže obejít bez vysokorychlostní železnice a souprava Lego City Osobní vlak má tu výhodu, že ji lze postupně rozšiřovat, propojovat a kombinovat s dalšími železničními stavebnicemi Lego. Stavebnice Osobní vlak se skládá z železničního okruhu s nástupištěm a figurkami cestujících a výpravčího, u vjezdu do stanice nechybí semafor a po okruhu projíždí třívozová souprava rychlostního vlaku. Všechno si samozřejmě děti musí nejdřív sestavit podle obrázkového návodu ze stavebních kostiček Lego. Infračervené dálkové ovládání s osmi kanály a sedmi rychlostmi dovoluje ovládat současně až osm vlaků. Stavebnice Lego City Osobní vlak má 669 dílků.

Další články

Načítám