Hlavní obsah
Článek

Není jen zpěvák, ale hezky dlouho pro kolegy natáčí jako režisér a kameraman i videoklipy. Kromě výletů do Alp na vlastní pěst měl ovšem poprvé zkušenost se zahraniční produkcí. Vašek Noid Bárta (43) natáčel v Tunisku se seskupením 4 Tenoři klip k písni Mně sílu dáš.

"Bylo to samozřejmě něco úplně jiného, odlišné podmínky od těch, na které jsem zvyklý, a ani jsem dopředu neznal lokace. Natáčení bylo náročné i kvůli strašnému vedru, ale mám z toho velkou radost. Myslím, že to dobře dopadlo," míní Vašek.

Právě kvůli, anebo spíš díky vedru jsme se mohli pokochat i Vaškovou vymakanou postavou, protože natáčel jen do půl těla v kraťasech. O exhibicionismus ale nešlo. "Bylo i strašné vlhko, takže už na letišti jsem měl všechny trika mokrý. Takže triko mi překáželo, lepilo se, nemůžete se v tom pořádně ohnout," vysvětlil.

Každopádně je vidět, že na sobě stále maká, dokonce se chystá i na kulturistickou soutěž. A poté, co přestal kouřit a úplně pít alkohol, omezil hodně i stravu. "Do závodu, který mám 19. října v Čelákovicích, musí ještě nějaké kilečko dolů. Bude to moje první soutěž v Men´s Physic, takže se připravuju a držím dietu a jenom se dívám, jak ostatní na all inclusive papají," krčil rameny.

"Mám to tak nastavené v hlavě. Stejně jako nepiju a nekouřím, tak se dá seknout i s tím jídlem. A není to chvilková záležitost, že bych držel dietu dva tři měsíce a pak zase začal prasit. Musíte si to nastavit tak, že už tak budete jíst vždycky. Stejně jako je to s tím pitím. A kdyby mi chtěl někdo objednat panáka, tak ať ho objedná bráchovi, ten je takový můj alkoholový sluha," smál se Vašek, jehož bratr Štěpán ho na cestu doprovázel jako jeho asistent.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám