Hlavní obsah
Článek

Dokonalá figura, krásný úsměv nebo podmanivý pohled. Každý z představitelů titulní role připravovaného muzikálu Tarzan oplývá něčím jiným. Jedna věc je ale všechny spojuje. A to skvělý hlas. Peter Pecha (34), Vojtěch Drahokoupil (28), David Gránský (32) nebo Robert Urban se také každý těší přízně svých početných fanklubů.

Jejich fanoušci si nyní přijdou na své. Muzikáloví fešáci se totiž na jevišti předvedou jen s kouskem látky přes intimní partie. Nutno říct, že to bude opravdu podívaná a přípravu na Tarzana nechtěl nikdo z nich podcenit. Už od léta totiž pilně nacvičují akrobatické a gymnastické výstupy, pro které potřebují především pružná těla.

„Je to nejnáročnější zkoušení, jaké jsem kdy zažil. Tomu přizpůsobuju i trénink, kdy se snažím trénovat 5krát až 6krát týdně. Úprava stravy je s tím samozřejmě spojená. Jedná se o úplně jiný princip fyzické aktivity, kdy na liánách člověk musí použít celé tělo,“ svěřil Peter Pecha.

Jeho kolega Vojtěch Drahokoupil se kvůli zraněnému rameni sice musel tvrdému tréninku vyhnout. Naštěstí ho kvůli muskulatuře jeho fanynky neobdivují a akrobatické výstupy zvládá i tak. Ve skvělé kondici je také Robert Urban, který současně s přípravou na muzikál naskočil do show Tvoje tvář má známý hlas, takže si na nedostatek pohybu nemůže stěžovat. A těšit se mohou také obdivovatelky Davida Gránského, který se v roli Tarzana také objeví polonahý.

Kdo se vám jako Tarzan líbí nejvíce?
Peter Pecha
46,4 %
David Gránský
32,5 %
Vojtěch Drakohoupil
3,7 %
Robert Urban
17,4 %
Celkem hlasovalo 16967 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám