Hlavní obsah
Článek

Na křtu knihy Haliny Pawlowské Velká žena z východu se v pražské kavárně objevilo mnoho známých tváří. Do společnosti si vyšla i Markéta Hrubešová (52) s manželem Davidem Krausem (43) a dcerkou Christel. A rodinka hned způsobila rozruch!

Všechny přítomné totiž pořádně šokovala nová image Davida Krause, který se předvedl s ne příliš slušivým knírem. Jak ale vysvětlil, ten si nenechal narůst kvůli tomu, že by nebyl spokojený se svým dosavadním vzhledem, ale z mnohem ušlechtilejšího důvodu – kvůli charitativní akci Movember neboli dobročinný měsíc kníru.

Jak ale přiznal, už se nemůže dočkat, až dá svou novou parádičku zase pryč. „Vypadám jako východoněmecký pornoherec. Musím to vydržet do soboty, kdy je finále této akce a všichni se oholíme. Musím říct, že měsíc s knírem mi bohatě stačil," přiznal deníku Blesk Kraus. A není divu. Nejen, že vypadá jako herec z filmů pro dospělé, ale knírek mu přidává i pěkných pár let navíc!

Vzhled však Kraus hodil za hlavu. Celá rodinka, včetně malé Christel, která se s přibývajícím věkem svému otci podobá stále víc a víc, se skvěle bavila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám