Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další cesta do zahraničí. Meghan (42) a princ Harry (39) opět zabalili kufry a odletěli bez malého Archieho za hranice. Vévodkyně se Sussexu si totiž nemohla nechat ujít svatbu kamarádky a známé návrhářky Mishy Nonoo. Právě ona americkou herečku seznámila se synem britského následníka trůnu.

Luxusní svatba, které se manželský pár zúčastnil, proběhla ve vile ze 17. století v Římě. Známá návrhářka se provdala za ropného magnáta Michaela Hesse a na veselce nechyběla řada dalších celebrit. Mezi hosty byla viděna například Ivanka Trump, Orlando Bloom nebo Katy Perry.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu dorazili ve skvělé náladě. Princ Harry v černém obleku rozdával kolem sebe úsměvy a do stejné barvy se oblékla i Meghan. Ta oslnila v dlouhých černých šatech od Valentina. Oslňující nebyl pouze model, ale také jeho cena.

Podle dostupných informaci se částka šatů pohybuje kolem 8 900 liber, což v přepočtu vychází na 258 tisíc korun. Nutno říct, že Meghan, i přes barvů šatů, mezi smetánkou rozhodně nezapadla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám