Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Michael Foret (37) oslavil 20. 9. své třiatřicáté narozeniny, ale největší dar dostal hned zkraje září. Jeho manželka Eliška porodila 8. 9. syna Tima.

Pohlaví dítěte bylo překvapením jak pro rodinu, tak i pro rodiče. Zatímco v případě prvního dítěte věděli, že to bude holčička, dnes tříletá Lia, tentokrát možnosti dozvědět se, zda čekají holku, nebo kluka, nevyužili. „Zaprvé kvůli překvapení a zadruhé je to jedno, hlavně aby bylo vše v pořádku a dítě bylo zdravé,“ řekl Michael Super.cz.

„A stalo se, že na nás vykoukl kluk, z čehož mám jako chlap samozřejmě radost. Navíc páreček, Tim a Lia, která ho jako velká ségra skvěle přijala. Vlastně až moc, protože ho chce pořád chovat jen sama a nám ho ani nepůjčí,“ smál se Foret.

„Jsme komplet tým a neměnil bych ani za nic. Vlastně bych teď jen zastavil čas,“ vychutnává si zpěvák období štěstí a pohody. Tu umocnilo i to, že se rodina z bytu přestěhovala do nového domku za Prahou. A aby měl úplně splněno, na jeho zahradě Michael před pár dny zasadil i strom.

Foretovi fanoušci bezesporu zaznamenali i jeho nový projekt MikAel, který letos představil. „Rozhodl jsem se vytvořit jiný prostor, ve kterém budu k lidem mluvit především skrze hudbu. Nikoli skrze nějakou historii nebo škatulku. Umění má nekonečně mnoho podob a já chci, aby posluchač byl co nejméně ovlivněn předsudky a balastem okolo,“ uvedl MikAel, jemuž v květnu vyšla i první deska EASY.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám