Hlavní obsah
Článek

Kyprá zpěvačka Lizzo (35), vlastním jménem Melissa Viviane Jefferson, v posledních měsících boří hitparády. U fanoušků boduje nejen díky hudebnímu talentu a chytlavým textům, ale také díky své odvaze. Kypré tvary totiž neváhá ukázat i v odvážných modelech.

Lizzo si je však velice dobře vědoma toho, že se to nemusí každému líbit. A tak se pochlubila svou taktikou, jak hejtry obrací ve fanoušky.

„S mými songy a vystoupeními se to má tak, nikdy jsem neztratila víru v to, že lidi musím získat na svou stranu. A nikdy o ni nepřijdu, protože jsem se to nenaučila,“ svěřila v rozhovoru pro Billboard.

„Myslím, že můj příběh je spíš o tom, že se snažím zlepšit, místo toho, abych se snažila změnit. Vždycky jsem byla celkem divoká,“ nechala se slyšet Lizzo, která proslula také tím, že během svých koncertů roztančí celé publikum. Pak jednoduše nikdo nemá čas na hejty a všichni se jednoduše dobře baví.

Její píseň Truth Hurts se probojovala tento měsíc na první místo v hitparádě Billboard Singles, a to dva roky po jejím vydání. Nyní se ve spojitosti s Lizzo dokonce hovoří o nominacích na hudební ceny Grammy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám