Hlavní obsah
Článek

Veselku Adéla Gondíková (50) plánovala několik měsíců a rozhodně to stálo za to. Na svatbě s Jiřím Langmajerem (57), kterého si vzala začátkem července, měli na 300 příbuzných a kamarádů. Po obřadu si užili skvělou párty za zvuku hudby oblíbené kapely a později si vyrazili odpočinout na líbánky.

Ty novomanželé stihli o prázdninách, protože během divadelní sezóny ani jeden příliš času nemá. „Byli jsme na svatební cestě i s dcerkou, bylo to úžasné. Krátké, ale dobré,“ svěřila se Adéla s tím, že žádnou exotickou dovolenou, které jsou v kurzu, ale neabsolvovali.

„Byli jsme ve Francii, byli jsme tam poprvé a byli jsme spokojení. Jen ta cesta byla hrozná, je to daleko,“ prozradila Gondíková na otevření obchodu s přírodní kosmetikou.

Tu moderátorka ráda používá, nebrání se ani různým detoxikačním kúrám. Ale s mírou. „Loni jsem držela detoxikační kúru pět měsíců, ale bohužel jsem u toho dost zhubla a potom už to v obličeji nebylo úplně dobré, takže jsem pak přestala. Myslím, že to bylo dobré pro to tělo, ale že bych z toho skákala tři metry nad zemí, to ne. Jsem ráda, že jsem to zvládla, a třeba se k tomu zase za dva roky vrátím,“ svěřila se herečka.

Gondíkovou mohou fanoušci vidět mj. v Divadle Palace, v Divadle v Rytířské nebo v Hudebním divadle Karlín, jejího muže kromě všech tří zmíněných ještě např. ve Viole nebo v Ungeltu. Od 24. září jej pak diváci mohou vídat v seriálu Lajna 2 na Televizeseznam.cz.

Reklama

Další články

Načítám