Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ariana Grande (30) není žádný troškař a za luxus neváhá utratit balík. A evidentně nešetří ani na svých psích kamarádech. Grande má celkem devět psů, kteří jí pomáhají se záchvaty úzkosti a depresemi, jimiž trpí kvůli posttraumatickému syndromu.

Dva z mazlíčků, Toulouse a Myrona, nechala nedávno přepravit soukromým letadlem do Glasgow, kde koncertovala. Psím kamarádům dokonce prý pronajala vlastní apartmán v luxusním hotelu, kde za noc údajně zaplatila skoro 73 tisíc korun.

„Převážela je sem z Birminghamu a dorazili tři hodiny před ní,“ sdělil zdroj deníku The Sun. „Ariana chtěla mít jistotu, že všechno bude „jako doma“. Kvůli záchvatům úzkosti musela zrušit některá setkání s fanoušky, psi jí s tím pomáhají. Uklidňují její nervy.“

Myron patřil původně bývalému partnerovi Ariany, rapperovi Macu Millerovi, zpěvačka ho adoptovala po Millerově tragické smrti loni v září. Od té doby jsou nerozluční.

Popová hvězda také přiznala, že její psychické problémy se v poslední době projevují stále víc. Nedávno zrušila setkání s fanoušky před koncertem v Belgii. Začátkem měsíce zase zrušila všechna setkání, která se měla konat v rámci evropského turné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám