Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Aneta Christovová vyzkoušela mnoho různých diet, ale kil navíc se nemohla zbavit. Vlastně ani moc nechtěla, v rámci své filozofie, že každý vypadáme nějak a být tlustá jí zase tak úplně nevadilo. Teď ji ale zaskočily zdravotní problémy.

Aneta před pár měsíci začala hubnout, protože jí lékaři objevili břišní kýlu. "S tolika kily navíc mi ji nemohou operovat," vysvětlila Aneta, která se byla kvůli hubnutí poradit i na obezitologii. "Tak jsem se dozvěděla, že ke zhubnutí se musím prožrat. Takže opravdu jím pětkrát denně, klidně i zmrzlinu nebo řízek, ale všechno jen v malých porcích," svěřila Aneta, která se o své úspěchy v hubnutí pravidelně dělí i v příspěvcích na sociální síti.

O Anetě se ví, že si občas zakouří marihuanu. Poradit si ale prý už dokáže i s "hulihladem". "Hlavně si nemůžete kousnout ani do okurky, aby se to nerozjelo. A zvládám to," pochlubila se.

"Opravdu to jde, mám o 16 centimetrů přes pupík dole a lidi, co mě neviděli dlouho, říkají, že je to znát," upřesnila Aneta, která si místo obvyklého černého "stanu" na představení nového pořadu Pralinky, v němž účinkuje spolu se Sandrou Pogodovou, Vlaďkou Pirichovou a Lindou Finkovou, oblékla obtažené džínové šaty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám