Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V zákulisí českého módního světa je Eva Che pro mnohé inspirací. Exotická kráska s čínskými kořeny je pro svůj nekonformní styl v oblékání považovaná za módní ikonu. Ona ale není pouze blogerkou a tvůrkyní vlastních kreativních outfitů, ale sama také předvádí v roli modelky.

„Nemám s tím problém, mám spoustu věcí z konfekce, vlastně je to tak sedmdesát procent toho, co mám teď právě na sobě,” uvedla Eva poté, co odchodila přehlídku známého britského módního řetězce. Je to pro mě většinou základ šatníku.

Během poslední edice Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku předváděla Eva rovněž pro několik návrhářů, my jsme ji zastihli zrovna na přehlídce Michaela Kováčika. Převažují v jejím šatníku kousky od světových tvůrců, nebo klidně zabrousí právě do módních řetězců? „Většinu mého šatníku tvoří konfekce. Často si to poupravím v rámci možností,” říká Che, která patří do generace tzv. banánových dětí, tedy Asiatů navenek žlutých a uvnitř bílých.

Módní experimentátorka, která má svém šatníku i asijské kousky, jako je japonské kimono, nebo čínské qipao, zatím neuvažuje o tom, že by se pustila do navrhování. „Netroufám si lidem nutit svůj styl. To by samo o sobě nestačilo, věci se musí lidem prodávat,” dodává s pokorou Eva Che.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám