Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma lety si Lucie Petrišková troufla předvádět prádlo na přehlídce známého britského řetězce jen tři měsíce po porodu. Její syn Tadeáš na ni čekal v zákulisí pod dohledem příbuzných. Nyní, na stejné akci, o dva roky později už modelka vyrazila se svým chlapečkem na přehlídkové molo. „Letos přišla nabídka, a nakonec to vyšlo,” nechala se slyšet modelka.

Lucie syna do ničeho nenutila, celou akci si velmi užíval. Ostatně nebyl jediným dítětem na mole. „Když přišel na místo, tak si zakrýval ouška. Když ale vstoupil na molo na generálce, tak začal skákat a užívat si to. Možná má v sobě něco po mamince,” říká hrdá máma malého Tadeáška, který jako honorář dostal parádní dětský společenský oblek.

Petrišková se už vrátila zpět ke své profesi. Na konci prázdnin jsme ji například viděli v akci na přehlídce Michaela Kováčika v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku. „Tadeáš je hodné dítě. Díky tomu, že chodí na dva dny v týdnu do školky, tak se to dá zvládnout,” popisuje Lucie, jak kloubí rodičovské povinnosti a práci.

Do formy se modelka dostala velmi rychle po porodu a zatím se jí daří udržovat. „Je mi jednatřicet a tak není nic samozřejmé. Začala jsem cvičit, ale není to nic drastického. Stačí se občas hýbat,” usmívá se Lucie Petryšovková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám