Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmnáctiletý syn Pierce Brosnana (70) a Keely Shaye Smith Paris má za sebou další velkou přehlídku. Byl jedním z modelů nedělní módní show organizace Fashion For Relief. Po boku Stelly Maxwell, kterou kromě modelingových aktivit proslavil „on-off“ vztah s herečkou Kristen Stewart, reprezentoval značku Chrome Hearts. V hledišti nechyběl ani Paridův slavný otec.

Fashion For Relief je nezisková charitativní organizace, kterou v roce 2005 založila modelka Naomi Campbell (53). I ta se po mole prošla.

Organizace během svého působení podpořila projekty bojující s ebolou, pomáhala po zemětřesení na Haiti (2010), po hurikánu Katrina v USA (2005), po zemětřesení a následné vlně tsunami v Japonsku (2011). V posledních letech spolupracuje s organizací Save the Children při získávání peněz na jídlo, příbytky a potřebnou lékařskou péči pro děti po celém světě.

Brosnan má s manželkou vedle Parida ještě staršího syna Dylana (22). Z prvního manželství s herečkou Cassandrou Harris (†43), která v roce 1991 zemřela na rakovinu vaječníků, má také syna Seana (36) a po smrti jejich otce Dermota Harrise Brosnan adoptoval Cassandřiny dva starší potomky, syna Chrise (46) a dceru Charlotte. Ta v roce 2013 zemřela stejně jako matka na rakovinu vaječníků. Bylo jí pouhých 42 let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám