Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kdyby býval Viktor Dyk, zpěvák a manžel Ivany Jirešové, (47) věděl, co nedávným rozhovorem pro média způsobí, asi by býval mlčel. Nejenže jeho krásná a talentovaná milenka Zuzana Miková kvůli tomu prolomila hradbu mlčení a rozpovídala se o jejich milostném románku, navíc se teď drsně obouvá i do své sokyně. Na pozvánce na svůj dnešní křest desky Tisíce tváří totiž nechala napsat narážku na Jirešovou.

"Přijďte se na vlastní oči i uši přesvědčit, že album nepotřebuje lacinou reklamu zhrzených manželek zneuznalých muzikantů," stálo na původní verzi pozvánky. Jirešová si totiž myslí, že celou reklamní kampaň Zuzana postavila právě na svém mileneckém poměru k Dykovi. "S novináři nemám zkušenosti, a když se mě slušně zeptali, jak to bylo s Viktorem, odpověděla jsem jim. Nikomu jsem neublížila. S Viktorem jsme si řekli, že to ani jeden nebudeme komentovat, on to ale porušil první," vysvětlovala svůj postoj Miková.

Text ale nakonec z pozvánky zmizel. Producent desky, již dnes po půl osmé v Hard Rock Cafe pokřtí Martin Dejdar a Petr Vacek, se ale dušuje, že s jedovatou poznámkou jeho svěřenkyně nemá pranic společného. "Naopak, byla to Zuzana, kdo to nechal z pozvánky vymazat. Nechce čeřit stojaté vody," tvrdí Topercer, jemuž se nelíbí, že se koncepty poznámek dostaly do médií.

A přivítala by Zuzana vůbec na křtu Dyka, který jí s deskou pomáhal? "Vyhazovat ho nebudu, je jen na něm, jestli přijde. Jako hudebníka si ho stále vážím," krčí rameny krásná zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám