Hlavní obsah
Článek

Vazby v rodině zpěváka Nicka Cartera asi nebudou tak silné. Člen boybandu Backstreet Boys očividně zažádal, aby se k němu a jeho rodině mladší bratr Aaron nemohl přiblížit. Aaron to oznámil na Twitteru, hned jak zákaz obdržel.

„Měj se dobře, do smrti jsme spolu skončili,“ zněl tweet, ve kterém staršího bratra Aaron označil. Doplnil, že ho neviděl po čtyři roky a neplánoval na tom nic měnit.

Nick však na jediné z bratrových vyjádření na sociálních sítích nereagoval. Vydal však oficiální prohlášení, které vysvětlovalo situaci.

„Po pečlivých úvahách jsme se k naší lítosti se sestrou Angel museli uchýlit k žádosti o zákaz přiblížení. Ve světle stále více alarmujícího chování bratra Aarona a po jeho nedávném přiznání k myšlenkám na vraždu mojí těhotné manželky a mého nenarozeného dítěte nám nezbyla jiná možnost než učinit všechny možné kroky, které by zajistily bezpečí naší rodiny.“

Nick, který s manželkou Lauren Kitt čeká druhého potomka, doplnil, že bratra milují a doufají, že se mu dostane pomoci, kterou potřebuje, dřív než ublíží sobě nebo někomu jinému. Aaron bratrova tvrzení označil za nepravdivá.

Carter nedávno přiznal, že mu byly diagnostikovány schizofrenie, bipolární porucha, úzkosti a deprese. Je pod silnými léky a tvrdí, že je stabilní. Dokonce si našel koníček v podobě střelby.

Zbraně jsou jeho novou vášní, což rodinu vedlo k tomu, aby ho o víkendu nechala zadržet a hospitalizovat na psychiatrii i proti jeho vůli. To americké zákony příbuzným psychicky labilních osob umožňují, ovšem pouze na 72 hodin. Poté byl Carter propuštěn. Zbraně si navíc podle zákonů má právo ponechat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám