Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bratislavské módní akce se v poslední době neobejdou bez přítomnosti slovenské influencerky Alex Wortex. Modely, které obléká, jsou kontroverzní, provokativní a výstřední a Alex v nich často jde až na samou hranici nahoty, občas i za ni. Rozhodně nejde o konvenční ženu, naopak, Alex velmi ráda boří stereotypy.

Pokud Alex ve společnosti potkáte, můžete si být jisti, že ji nepřehlédnete. Dbá na to volbou kreací, kterými umí vyvolat velmi protichůdné emoce. Někteří ji obdivují za originalitu a odvahu, jiní mluví o „pohromě“ nebo „hnusu“.

Kromě modelů, které na veřejnosti nosí, se Wortex vymyká ještě něčím - neholí si nohy, podpaží ani klín a dává to okázale najevo. Mimochodem, původně si Alex chloupky nechala narůst pro focení, ale nemuset se holit jí přišlo tak pohodlné, že u toho už zůstala, jak uvedla v rozhovoru pro Český rozhlas.

Poslední ouftit, dá-li se to tak nazvat, sestával ze škeblí místo podprsenky a ke klínu připásané chobotnice. Na břiše měla nápis Eat My Octopussy (sněz moji chobotničku).

Reklama

Další články

Načítám