Hlavní obsah
Článek

Mezi hosty slavnostní premiéry muzikálu Čarodějka v divadle GoJa Music Hall byl i bavič Richard Genzer (57) se svojí přítelkyní Pavlou. Ti dva už oslavili rok vztahu a stále si nezevšedněli. Protože představení bylo opravdu kouzelné, zajímalo nás, čím se navzájem okouzlili oni dva.

Geňa byl stručný, jeho partnerka se rozpovídala víc. "Richard mě okouzlil svojí přirozeností, jinakostí, zvláštností, šíleností, neuchopitelností," sypala ze sebe jako z rukávu chválu. A jak to těm dvěma klape? "Jednou dobře, jednou hůř," krčila rameny Pavla, kterou prý už dokázal Richard i pořádně naštvat. "Byl to spíš takový můj omyl a musím se ho odnaučit," sypal si popel na hlavu Genzer.

Geňa už uvažuje i o tom, že by Pavlu požádal o ruku. "Já chci moc, ale musím vyřešit ten vztah s Lídou, a jestli mě bude chtít, tak jsem pro," stále ještě se nedostal k rozvodu s právoplatnou manželkou Lindou Finkovou Genzer.

Každopádně Richard a Pavla s Lindou a dětmi, které s ním bavič má, dobře vycházejí. "Na dovolenou tedy spolu nejezdíme, ale asi by nám to nevadilo. Jenže oni jsou peciválové a my aspoň někam dojdem. A taky by nás bylo ještě se dvěma dětmi od Lídina Milana fakt moc," řekl nám Richard.

"Vycházíme báječně, s dětmi sportujeme, scházíme se dokonce u nich na baráku, plaveme v bazénu a máme výborný vztah. A myslím si, že kdybychom na tu dovolenou jeli, tak se vůbec nic nestane," doplnila ho Pavla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám