Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Angličanka Jayne Fenney z Kentu je jednou z těch osob, kterým se podařilo skutečně obdivuhodně zhubnout. Zbavila se rovných 70 kilogramů, ale úplně šťastná být nedokázala. Při pohledu do zrcadla totiž spatřila sice štíhlé tělo, ale pozůstatky po obezitě se podepsaly na její kůži. Ta byla svraštělá a povolená. Fenney se s tím nedokázala smířit, a proto se rozhodla, že se svou postavou chce být úplně spokojená, ať to stojí, co to stojí...

Jayne přitom obětovala opravdu hodně. Aby měla na zaplacení nákladné plastické operace, která jí přebytečné kůže zbavila, musela prodat i svůj dům. Zákrok totiž vyšel v přepočtu na neuvěřitelných 890 tisíc korun. Za svůj třípokojový dům naštěstí inkasovala ještě výrazně více, a to kolem 3,6 miliónu korun. Fenney dnes konečně může směle pózovat v bikinách a užívá si svého nového těla, přestože bydlí již jen ve skromném dvoupokojovém mobilhousu. Britka však přesvědčeně tvrdí, že za její současnou postavu stálo každé penny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám