Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návrat holčičích kapel a boybandů z devadesátých i pozdějších let je velmi v kurzu. Velký návrat na hudební scénu a turné letos ohlásily například kapely Spice Girls nebo Westlife, před nimi dokonce Backstreet Boys.

Vypadá to, že i další dívčí skupina se dočká comebacku. Kočičky z Pussycat Dolls prodaly na 15 miliónů alb a 40 miliónů singlů po celém světě a nyní se šušká, že by se po letech měly opět vydat společně na turné.

V kapele se proslavila především zpěvačka Nicole Scherzinger (45), která se v posledních letech věnovala více porotcování soutěže X Factor než zpěvu. Právě ta měla podepsat smlouvu na milióny dolarů a souhlasit s turné i s tvorbou nové muziky společně s bývalými kolegyněmi.

Skupina, složená z Nicole, Carmit Bachar, Ashley Roberts, Jessiky Sutty, Melody Thornton a Kimberly Wyatt, vznikla v roce 2003 a zabodovala s hity Don´t Cha a Buttons. Rozpadla se však v roce 2009, protože Nicole ve skupině prý až příliš dominovala.

„Nicole dlouho odmítala nabídky na návrat, ale u příležitosti desátého výročí konečně řekla, že je připravená,“ sdělil zdroj deníku The Sun. Doplnil také, že Nicole dostala takovou nabídku, že ji jednoduše nemohla odmítnout.

Skupina prý ohlásí turné v následujících měsících a mělo by odstartovat už v příštím roce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám