Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pondělí ráno média přinesla zprávu, že zemřel hudebník Ric Ocasek (†75). V jeho bytě v New Yorku jej našla manželka, česká topmodelka Pavlína Pořízková (59). Ve vyjádření, které později zveřejnila na sociální síti, uvedla, že se Ocasek doma zotavoval z operace. O jaký zákrok šlo, neupřesnila.

„Naši dva synové Jonathan a Oliver a já jsme se starali o to, aby měl pohodlí, objednávali jsme mu jídlo, dělali společnost u televize. Našla jsem ho spát, když jsem mu v neděli přinesla jeho ranní kávu. Dotkla jsem se jeho tváře, abych ho probudila. A tehdy jsem poznala, že v noci pokojně zemřel,“ napsala Pavlína.

„Velmi si vážíme vašich projevů lásky. Všichni jsme zdrceni jeho předčasnou a nečekanou smrtí a budeme vděční za klid, abychom se mohli loučit v soukromí,“ dodala Pavlína.

Podle informací soudního lékaře Ocasek zemřel na srdeční chorobu umocněnou rozedmou plic.

Ocasek a Pořízková loni v květnu po 28 letech manželství oznámili rozchod. Už tehdy modelka uvedla, že jde sice o konec manželství, ale ne lásky.

„Ric a já jsme už rok od sebe. Fotky naší šťastné rodiny ve skutečnosti jsou fotkami šťastné rodiny, jen již netvoříme pár. Láska, již pro sebe máme, je tak velká a hluboká, že je téměř hmatatelná, a taková nikdy nezmizí,“ napsala tehdy v oznámení. Není proto divu, že v době zdravotních potíží o něj pečovala právě ona a jejich synové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám