Hlavní obsah
Článek

Je krátce po šestinedělí, a tak se Nikol Moravcová (36) začíná vracet do centra společenského dění.

„Pomalu se sžívám se svojí novou životní rolí maminky. Je to pro mě celkem výzva, i když se přiznám, že jsem byla připravená na nejhorší. To ale ještě může přijít, ale díky svému povolání jsme zvyklá na spánkový deficit a dělat hodně věcí najednou,” svěřila se nám Nikol, když přišla obhlídnout novou udržitelnou kolekci známé švédské módní značky.

„Díky úžasné podpoře mého manžela jsem poměrně rychle začala opět chodit do společnosti, a vyrazila jsem tak na přehlídky na týdnu módy a při té příležitosti stihla ještě omrknout novou podzimní kolekci v showroomu značky, se kterou už několik let spolupracuji, a teď dokonce oblékají naši malou Violet,” říká Nikol, která přirozeně nákupy proměnila na podstatně menší velikosti.

„Když jdu ale nakupovat, tak už vlastně koukám jen po věcech na miminka, i když díky Instagramu spoustu věcí dostáváme a testujeme, což je největší výhodou mojí práce. Můžu tak doporučit svým sledujícím různé vychytávky nebo třeba co vyhovuje nám a oni zase na oplátku radí mně v otázkách mateřství.”

Rodičovství si užívá a jediné, s čím doteď hyperaktivní blondýnka bojuje, je určitý režimní stereotyp, který prý do té doby neznala.

„Každé tři hodiny kojit, ve stejný čas koupat a hlavně si neplánuji více jak jednu věc denně. Dříve jsem stíhala několik schůzek, úklid domácnosti, cvičení, zkrášlovací proceduru a ještě se věnovat manželovi. Teď stihnu maximálně jednu věc denně a tím se mi vlastně zvolnilo celé životní tempo a užívám si malou, která je každým dnem o něco jiná,” uvádí blogerka.

S péčí o dceru Violetku pomáhá blogerce manžel Karol a také maminka. „Máma se role babičky velmi akčně účastní, takže si s manželem občas dáme i rande nebo zajdeme do kina, popř. nám dá prostor věnovat se pracovním projektům, které nás čekají. Zatím je ale naším největším projektem dcera Violet a věřím, že to ještě dlouho takhle zůstane,” dodává Nikol Moravcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám