Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Jitka Čvančarová (46) přijala nabídku, aby nafotila sexy snímky do kalendáře, ještě netušila, že je těhotná. Herečka ale přesto dostála svému slovu. O to krásnější její fotografie jsou. To, že je v očekávání, je znát zejména na jejích ňadrech, která se už v prvních měsících začala dmout ještě více než dříve.

Jitka už má stejně jako její kolegyně z kalendáře Stock 2012 jedno focení za sebou. Pro rok 2009 pózovala fotografovi Jiřímu Turkovi. Mezi tehdejšími a současnými snímky je cítit velký rozdíl. Dívka dospěla v ženu. Starší fotky jsou také o něco méně smyslné než ty, v nichž se Jitka oblečená jen do spodního prádélka a šperků Boucheron rozvaluje v obrovské posteli.

Jitka už se těší na příští týden, kdy se bude kalendář křtít v celebritami oblíbeném pražském hotelu Mandarin Oriental. Jen už má ve svém požehnaném stavu problém s garderobou. Jak ale předvedla při pondělním vystoupení v pořadu To je náš hit, kde zpívala skladbu Lásko má, já stůňu, i s velkým bříškem jí to ve večerních šatech sluší. "Jen už mám problémy s dýcháním. Jsem ráda, že jsem nepostoupila do finále. Za čtrnáct dní bych to už asi neuzpívala," prozradila Jitka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám