Hlavní obsah
Článek

Před pár dny se Markéta Konvičková (29) rozhodla bojovat s útoky na svůj vzhled otevřenou zpovědí o tom, že nedávno podstoupila operaci nádoru, který se po následných vyšetřeních a kontrolách ukázal naštěstí jako nezhoubný.

Sympatická zpěvačka svou bitvu vybojovala a nyní se vrací zpátky k tomu, co miluje nejvíc, tedy ke zpívání. Aktuálně bývalá účastnice první řady česko-slovenské SuperStar vydává klip ke své písni Když tě mám.

Velkou pozornost ve videoklipu vyvolává paruka na, která podle umělkyně vypovídá o její situaci půl roku zpět, kdy o vlasy kvůli vážnému onemocnění přišla. „Začala jsem otékat, měla všude vyrážky, splašily se mi hormony kvůli nemoci a cítila jsem se hrozně. Oporu mi dělal partner, který mi i přesto každé ráno říkal, jak jsem krásná. Píseň poukazuje na to, že ať už nemáme vlasy, dokonalou pleť nebo jsme třeba jiné národnosti, důležité je, že máme v těžkých životních situacích jeden druhého a jsme si oporou. Dodnes si pamatuji, jak jsem se sprchovala, myla si hlavu a v dlaních jsem měla chuchvalce vlasů. S brekem jsem volala partnera, který mě hned uklidnil, řekl, že mě miluje, společně všechno zvládneme a bude to dobré. Věřím, že můj příběh dodá sebevědomí ostatním děvčatům, kterým se stalo něco podobného. Text písně mluví za vše: Mám všechno, když tě mám,“ říká Markéta Konvičková.

Píseň Když tě mám je součástí 6 písní a 6 spojených videoklipů z nového alba 6-6. Je titulní skladbou nového alba, na kterém každý song podprahově skrývá jeden z pěti základních lidských smyslů. Právě vydaný song v sobě zahrnuje hmat, jejž představují především doteky mezi mužem a ženou.

Hra čísel a smyslů v podání Markéty Konvičkové bude pokračovat. Každých šest dnů vyjde jeden ze šesti klipů, který rozkryje další z lidských smyslů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám