Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslal do světa nové muzikálové dílo a zároveň oslavil půlkulaté narozeniny. Producent František Janeček (79) nemohl být po premiéře muzikálu Čarodějka v divadle GoJa Music Hall spokojenější. „Jsem samozřejmě nadšený z obdivu k dílu. Je to dárek zprostředkovaný od amerických autorů, kteří mi umožnili ukázat to v Česku, v Praze," řekl Super.cz.

Producent věří, že Čarodějka diváky zaujme stejně jako jeho předchozí projekty jako Bídníci, Fantom opery anebo Ples upírů. "V rámci několika předpremiérových představení a premiéry je vidět, že ta hra je nadčasová, okořeněná nádhernou hudbou a pyšně se domnívám, že bude mít u lidí velký úspěch," míní Janeček.

Rozebírali jsme i premiérové obsazení, kdy nás překvapilo, že se neobjevila Natálie Grossová (21). "Všechny představitelky čarodějek jsou famózní, jak herecky, tak pěvecky. Nezáleží na tom, kdo hrál premiéru, ale důležitý je běžný provoz," vysvětlovat Janeček, ale nakonec nám přece jen neúčast Natálky objasnil.

"Nehledejte v tom žádný zádrhel, ale samozřejmě tady byli autoři a i oni k tomu mají nějakou výpověď. Natálka to zpívá a hraje úžasně, takže měli pochybnost jen z toho důvodu, že je mladá," řekl nám Janeček. Ovšem Natálka hrála hlavní roli na premiéře už v patnácti, kdy byla vůbec nejmladší představitelkou hlavní ženské role v muzikálu Ples upírů na světě.

"Taky to nebylo tak jednoduché, jak to bylo často odprezentováno. Byl to veliký boj, a nakonec byl ten boj vlastně zbytečný, protože premiéra není tak důležitá. Myslím, že až ji diváci uvidí v dalších představeních, budou stejně nadšení, jako když viděli na premiéře Nikolu Ďuricovou," myslí si producent.

Rozebrali jsme i výkony dalších zpěvaček a zpěváků, kteří v Čarodějce hrají. Více se můžete dozvědět v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám