Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na parketu dře stejně jako v biatlonu. Gabriela Koukalová (34) se při učení tance rozhodně nešetří a pravidelné trénování v potu tváře je podle ní opravdu hodně podobné tomu na biatlonové závody. „To trénování a ta píle tomu nasvědčuje,“ svěřila biatlonistka.

„Je to pro mě nové do takové míry, že bych řekla, že ty začátky jsou velmi obtížné a vzpomínám si na doby, kdy jsem se učila střílet a bylo to pro mě také nové, takže je to takový druhý vrcholový sport,“ svěřila Gabriela, kterou k lepším výsledkům motivuje i její taneční partner Martin Prágr.

„Já si myslím, že jsem hodný, Gabča si myslí, že jsem tvrdý. Na ni platí sladká odměna a tím čerpá energii,“ prozradil Martin. Koukalová tak od svého tanečníka dostává sladkosti.

„Martin je opravdu zvídavý člověk, takže velmi rychle pochopil, co na mě platí,“ dodala Gabriela, která se nyní tanci věnuje naplno.

„Celkově se snažím práci odvést tak, abych věděla, že tomu věnuji všechno ze sebe na 100 %, abych si nemusela říkat, že jsem tomu mohla dát víc, to je takový můj největší zvyk v životě, který bych nerada měnila, ať už budu v životě dělat cokoliv,“ dodala Koukalová na tiskové konferenci StarDance, kde zářila nejen díky svému úsměvu, ale také v krásných blyštivých šatech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám