Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na sobotní premiéře muzikálového hitu Čarodějka v divadle GoJa Music Hall v produkci Františka Janečka (79) zazářila nejen představitelka zelené Elphaby Elis Ochmanová, ale zdatně jí sekundovala i její kolegyně Nikola Ďuricová.

Stejně jako Elis i jí fandil z publika snoubenec a měla snad ještě větší výstřih než Ochmanová. Navíc provokovala i pořádně vysokým rozparkem.

"Šaty mám ze svatebního salonu, který vlastní moje maminka. Přesně jsem si vysnila, co chci mít na sobě na premiéře, a mám to. Uznávám, že jsou docela odvážné, ale jsou dobře zachycené, takže nic nehrozí," svěřila Nikola, která mezi premiérovým publikem na afterpárty v divadle zářila stejně jako její postava G(a)lindy na jevišti.

Roli si užívala. "Je to krásné hrát někoho, koho všichni zbožňují, protože v tom reálu to samozřejmě až takové není. Doufáme, že se to bude lidem líbit, a uděláme všechno pro to, aby se smáli a byli z představení nadšení. Třeba stejně jako můj snoubenec, který byl prý tak dojatý, že prvních dvacet minut jenom slzel, takže se bude muset přijít podívat minimálně ještě jednou a věřím, že jeho podporu budu mít i nadále. Nejlépe po celý zbytek života," uzavřela Nikola.

Reklama

Další články

Načítám