Hlavní obsah
Článek

Dříve byla Jana Plodková ženou dokonalých tvarů, ale od doby, kdy začala randit s optikem Filipem Žilkou, se herečka doslova ztrácí před očima.

Teď si ji dokonce kvůli její už téměř nezdravé štíhlosti vzal na paškál bavič Bolek Polívka. A ten, jak známo, nejde pro slova daleko. Ve své Manéži, kde byla Plodková jedním z hostů, se do ní kvůli její vyhublé postavičce neustále trefoval a dobíral si ji.

Jako znalec a obdivovatel ženských tvarů si v díle, jenž se bude vysílat v sobotu 10. prosince od 20 hodin na ČT1, dělal legraci hlavně z jejího dívčího vzhledu a proporcí, jež nelze za co chytit. A není divu! Sexy zadeček Jana dávno ztratila a vypadá teď jako tyčka. Bolek proto neváhal a její vzezření dokonce přirovnal k roztomilému zvířátku surikatě!

Když pak ale kostymérky Janu převlékly z neforemných dívčích šatiček do společenské róby, i Bolek musel uznat, že přestřelil. Jana všem dokázala, že umí být i s pár kily méně krásnou a žádoucí ženou. Mezi hosty již 48. pokračování Manéže Bolka Polívky byl také Ondřej Havelka a jeho Melody Makers.

Reklama

Další články

Načítám