Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ukazování těla na sociálních sítích se stalo spolehlivým nástrojem k posbírání co nejvyššího počtu lajků. Máloco na sledující funguje tak jako nahota. Bezkonkurenčně nejvíc srdíček ze všech snímků z dovolené sklidila za ten odvážný i herečka a zpěvačka Kateřina Klausová (32).

Fotka nahé Kateřiny v potoce zatím u jejích followerů vzbudila největší ohlas

Katka si užívá krásné alpské scenérie

Dovolenou v Alpách a procházky na čerstvém vzduchu si Katka užívá o to víc, že poslední dva měsíce marodila s tříštivou zlomeninou kotníku. Zranění si přivodila, když utíkala před skupinou mužů, kteří ji pronásledovali.

„Šla jsem pěšky domů, začalo mě sledovat auto, a když zastavili a šli za mnou, tak jsem trošku zpanikařila, začala jsem utíkat a výsledek je roztříštěný kotník,“ svěřila na galavečeru Česká Miss a Miss Universe Slovenské republiky, kam dorazila s ortézou a berlemi. To už za sebou měla sedm týdnů v posteli se sádrou na noze.

Na akci také vyjádřila přání, aby kontrola, která ji za pár dnů čekala, dopadla dobře a ona mohla zase normálně chodit. Na snímcích z dovolené už ji „nezdobí“ ani ortéza, ani berle.

Kateřinu Klausovou mohou diváci znát z filmů Lída Baarová, Špindl nebo nověji Po čem muži touží, účinkuje v muzikálu Kvítek mandragory a spolu s Ivanem Trojanem hrála v sérii reklamních spotů pro mobilního operátora.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám