Hlavní obsah
Článek

Od té doby, co Karel Gott (†80) fanouškům na sociální síti otevřeně napsal, že trpí akutní leukémií, se pod příspěvkem hromadí vzkazy plné povzbudivých slov. Zpráva o jeho zdravotním stavu zasáhla i Gottovy kolegy a přátele z branže, kteří mu svorně přejí hlavně zdraví a sílu s nemocí bojovat.

K velkým fanouškům mnohonásobného slavíka patří i tenistka Petra Kvitová (34), která ke zpěvákovi rovněž vyslala přání: „Moc na vás myslím a přeji hodně sil na to, abyste se i tentokrát porval se svou nemocí, a abyste to všechno zvládnul. Moc se těším na shledanou, ať už na mém zápase nebo ještě raději na vašem koncertě. Držím palce,“ vzkázala mu.

Není tajemstvím, že sympatie mezi zpěvákem a tenistkou jsou vzájemné, Gott se několikrát nechal slyšet, že kariéru Kvitové bedlivě sleduje a je jejím velkým obdivovatelem.

V roce 2015 Karlu Gottovi lékaři diagnostikovali nádorové onemocnění mízních uzlin. Zpěvák zahájil intenzivní léčbu, která byla úspěšná, došlo ke zmizení nádoru. Před rokem a půl, jak uvedl,  se u něj objevila porucha krvetvorby, jež následně přešla v akutní leukémii. Gott zvolil ambulantní léčbu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám