Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od té doby, co Karel Gott (†80) fanouškům na sociální síti otevřeně napsal, že trpí akutní leukémií, se pod příspěvkem hromadí vzkazy plné povzbudivých slov. Zpráva o jeho zdravotním stavu zasáhla i Gottovy kolegy a přátele z branže, kteří mu svorně přejí hlavně zdraví a sílu s nemocí bojovat.

K velkým fanouškům mnohonásobného slavíka patří i tenistka Petra Kvitová (34), která ke zpěvákovi rovněž vyslala přání: „Moc na vás myslím a přeji hodně sil na to, abyste se i tentokrát porval se svou nemocí, a abyste to všechno zvládnul. Moc se těším na shledanou, ať už na mém zápase nebo ještě raději na vašem koncertě. Držím palce,“ vzkázala mu.

Není tajemstvím, že sympatie mezi zpěvákem a tenistkou jsou vzájemné, Gott se několikrát nechal slyšet, že kariéru Kvitové bedlivě sleduje a je jejím velkým obdivovatelem.

V roce 2015 Karlu Gottovi lékaři diagnostikovali nádorové onemocnění mízních uzlin. Zpěvák zahájil intenzivní léčbu, která byla úspěšná, došlo ke zmizení nádoru. Před rokem a půl, jak uvedl,  se u něj objevila porucha krvetvorby, jež následně přešla v akutní leukémii. Gott zvolil ambulantní léčbu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám