Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V červnu se po padesátce poprvé vdávala. Návrhářka Taťána Kovaříková měla naplánovanou letní svatební cestu do Řecka. Snila o romantickém místě v hotelu s pokojem s vlastním bazénem. Ale plány se někdy nesplní, a tak to bylo i v jejím případě.

Po prázdninách jsme Táňu poprvé potkali na velké párty v Anežském klášteře a byli jsme zvědaví na její zážitky.  "Nakonec to dopadlo tak, že jsem rekonstruovala salon a na líbánky jsem odjet nemohla. Vynahradili jsme si to zatím aspoň tím, že jsme odjeli do Alp, ale ani to nedopadlo úplně dobře. Měli jsme se sice krásně a bylo to hrozně hezké, ale na závěr se mi sekla záda a já se nemohla hnout," vyprávěla nám.

Důsledkem vášnivých nocí ale blokace krční páteře, kdy návrhářka nemohla hnout hlavou, nebyla. "Kdepak, nastydla jsem na krk. Ale už rehabilituju, cvičím, chodím k ortopedovi, aby mi pomohl. A k moři na krásný výlet pojedeme nakonec až po Vánocích. Řecko už to nebude, ale daleko se mi nechce, takže to asi padne na Kanárské ostrovy," chce si to vynahradit novomanželka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám