Hlavní obsah
Článek

Po rozchodu s posledním přítelem neměla moc času tesknit. Martina Pártlová (44) prožila nabité léto, kvůli koncertům s kapelou Čechomor nestihla ani žádnou dovolenou.

"Když bylo hezky, byli jsme na cestách i pět nebo šest hodin denně kvůli turné po Slovensku, a když jsme měli volno, tak zase bylo hnusně," krčila rameny zpěvačka, když jsme ji potkali na zahájení muzikálové sezóny na pražské bobové dráze, kde vybojovala za muzikál Královna Kapeska, v němž účinkuje, zlato ve sjezdu.

"Premiéra Kapesky nás čeká v Hudebním divadle v Karlíně až na konci listopadu, takže tady mám ještě volno, ale mám další koncerty, do toho máme pořad v rádiu, a navíc jezdíme s holkama z 3v1 takové besedy," vypočítala svůj program.

S Nikol Štíbrovou (37) a Veronikou Arichtevou (37) chystají i dobročinný bazar svého oblečení. Martina se tak zbaví nejen přebytečných věcí ze šatníku, ale i vzpomínek na chvíle, kdy šaty nosila. "Bude to 13. října v Činoherním klubu a výtěžek půjde na Konto Bariéry, konkrétně pro jednu autistickou holčičku," upřesnila Martina.

Ta je stále single, i když pánové ji na kafe i rande zvou, a ona občas i někam zajde. "Moc času na to nemám. Někam jsem zašla, odepsala, na rande šla, ale tím to skončilo. Jiskra zatím nepřeskočila," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám