Hlavní obsah
Článek

Britská herečka Keira Knightley (38) porodila druhé dítě. Kdy přesně, to vědí jen její nejbližší, sama se fanouškům nesvěřila. Zpráva vyšla najevo poté, co byla Knightley s manželem Jamesem Rightonem v pátek vyfocena na procházce s kočárkem. Není tak známo ani to, zda mají holčičku, nebo chlapečka.

Druhé těhotenství herečka potvrdila v květnu, kdy už nešlo bříško skrýt, ona ale stále měla pracovní povinnosti, které ji vedly před zraky veřejnosti.

O rodině příliš nemluví, soukromí si střeží. Když už v rozhovorech dojde na téma mateřství, hovoří spíš obecně: „Nemyslím si, že jsou ženy dostatečně oceňované za fyzický a psychický maraton, který nastane ve chvíli, kdy se stanou matkami,“ uvedla např. v magazínu Balance.

Osobní poznámku i dovolila snad jen v pořadu Ellen DeGeneres, které svěřila, že dceru hodlá vychovávat k emancipaci. Jako příklad uvedla pohádku Popelka, která ji rozčiluje z toho důvodu, že v ní žena čeká na to, až ji muž zachrání.

Herečka, kterou proslavily filmy Blafuj jako Beckham, Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly a Láska nebeská, se jí stala znovu po čtyřech letech, v roce 2015 se jí narodila dcera Eddie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám