Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Školní rok je tady. A ať už jste sami na střední, vysoké nebo jste rodič malého školáka, určitě víte, že správná výbava do školy se nemá podceňovat. Připravili jsme si pro vás seznam pěti věcí, které nesmí chybět žádnému studentovi.

Batoh

Více

Komerční sdělení

Správný batoh je prostě základ. Požadavky? Pevná záda připravena na velkou zátěž knih a sešitů, polstrované ramenní popruhy pro větší pohodlí a organizovaný vnitřní prostor, který umožní mít ve všech pomůckách pořádek. Spousta batohů má i polstrovanou kapsu na počítač.

Penál

Více

Komerční sdělení

Pouzdro na všechny psací potřeby od psacího pera až po ořezávátko. Barevné penály a obaly na další nezbytnosti od značek jako je Herschel Supply nebo Fjallraven seženete v nespočet barevných provedeních.

Láhev na pití

Více

Komerční sdělení

Každodenní pitný režim je důležitý pro každého, o to víc pro někoho, kdo sedí celý den v lavici. Kupování balené vody každý den vyjde draho a pokud chceme předejít zbytečnému hromadění plastů, je znovupoužitelná láhev ideální volbou.

Kelímek na horké nápoje

Více

Komerční sdělení

Ve studených zimních měsících se vždycky hodí mít horký čaj nebo kávu s sebou. Stylové termosky a hrnky od značek jako je Keepcup, Frank Green nebo Stelton udrží vaše nápoje dlouho teplé (a v létě studené) a můžete si je přinést z domova až do školní lavice

Přezůvky

Více

Komerční sdělení

Stylové pantofle od německé značky Birkenstock jsou kvalitní a extrémně pohodlné díky anatomicky tvarované stélce. A protože v přezůvkách někdy trávíme většinu dne, je vysoká funkčnost důležitá. Ne nadarmo v nich chodí doktoři.

Další články

Načítám