Hlavní obsah
Článek

Drastických scén plných násilí je ve filmu Nabarvené ptáče režiséra Václava Marhoula opravdu mnoho. Ostatně i proto je snímek přístupný až od osmnácti let. V jedné z nich, kdy se příkoří výjimečně neděje chlapci, jenž je hlavním hrdinou příběhu, si zahrála i herečka Denisa Pfauserová, známá hlavně z pohádky Řachanda.

"Scéna se odehrává na vesnici, je v ní plno vražd a znásilnění. Moje postava se bojí o svůj holý život, schovává se, a pak dojde i na ni a znásilní ji dva muži. Mám tam nahý jenom zadek. Václav přišel chvíli před natáčením, jestli mi to nebude vadit, ale říkám si, že zadek je to minimální, co může být ukázané," myslí si Denisa.

Zlé sny ani trauma po natáčení drsné scény prý neměla. "Kdyby se něco takového točilo celý film, bylo by to asi jiné, ale já tam byla jen chviličku, takže to na mě tolik nedolehlo. A myslím si, že kdybychom se my herci měli hroutit ze všeho, co natáčíme, skončili bychom v blázinci. Musíte to k sobě pustit do té míry, abyste byli schopní to reálně autenticky zahrát, ale ne dál. Jasně že jsem byla v tu chvilku vyklepaná, když jsem si představila, že to někdo opravdu zažil. Ale noční můry jsem z toho neměla," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám