Hlavní obsah
Článek

Že jsou Paris Hilton (43) a Kim Kardashian (43) nerozlučné kamarádky, není novinkou. Ostatně byla to právě Paris, kdo se zasloužil o slávu Kim. Tu proslavilo nejprve přátelství se slavnou dědičkou a kámošky jak hrom, jsou holky dodnes.

Jako správná kamarádka se Paris vydala podpořit Kim, která uváděla na trh řadu make-upu vlastní značky, na které spolupracovala s modelkou Winnie Harlow (29). Ovšem hlavní hvězdy večera Paris totálně zastínila, aniž možná sama chtěla.

Rozparek u metalických šatů se jí totiž dost nevyplatil a celý svět viděl, že si Paris vyrazila ven bez spodního prádla. Sice měla punčochy, ale i tak bylo vidět dost kůže, která raději měla zůstat pod šaty.

Paris nevypadala, že by jí faux pas nějak trápilo a dál rozdávala úsměvy na všechny strany. S výběrem outfitu se nedržela zpátky ani Winnie Harlow, která nechala ležérně spadnout ramínko od šatů a pod průsvitnou látkou pro změnu vyniklo její ňadro. Ubohá Kim Kardashian, ač v minisukni a s výstřihem, tak tentokrát na vlastním večírku zapadla.

Reklama

Další články

Načítám