Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nemocnému Karlu Gottovi (†80) vyjadřují sounáležitost a nabízejí pomoc jeho přátelé, známí, i kolegové ze světa showbyznysu. Také nejstarší dcera Dominika je v myšlenkách stále s ním. Z Finska, kde žije s manželem Timem Tolkkim, ale do Česka nepřijede.

„Nepojedu v dohledné době do Česka. Snažím se sama léčit a tatínek má kolem sebe skvělé lidi, co se o něho postarají. Hlavně Ivana ví, co dělá, a neumím si vedle táty představit nikoho lepšího. Oni to spolu zvládnou a já mu budu dělat radost odtud,“ svěřila se deníku Blesk Dominika, která pevně věří, že otec nemoc porazí. „„Už jednou tu nemoc porazil, on to zvládne znovu. Je to bojovník a já mu věřím. Hlavní je, že je veselý. Musí se teď hodně smát, být dobře naladěný,“ uvedla.

Šestačtyřicetiletá žena má sama starosti s vlastním zdravím a aktuálně bojuje se závislostí na lécích a alkoholu. „Snažím se o to, aby měl ze mě táta radost. Přestala jsem pít a žiju teď zdravě. Už mám zase zpátky nastavený režim dne, tak spím v noci, a ne přes den. Taky jsem už zhubla,“ pochlubila se Dominika Gottová, která také svou léčbou hodlá otci dělat radost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám