Hlavní obsah
Článek

Za dva roky oslaví topmodelka Tereza Maxová (52) 50. narozeniny. Zázraky plastické chirurgie a estetické medicíny zatím obchází obloukem. Své vrásky má ráda a nestydí se za ně. A postavu si drží díky sportu a každodennímu pohybu.

"Vždycky jsem dělala sport, je to jóga, pilates, plavání, basket hraju s rodinou. Alespoň dvacet minut se každý den snažím, i když není čas," řekla Super.cz Maxová. Za svůj vzhled také vděčí svým rodičům. "Myslím, že částečně je to genetické. Když se dívám na maminku, které je 70 let a vypadá výborně, tak doufám, že i já takhle jednou budu vypadat," usmívá se.

Zákroky prý nemá žádné. Nebojí se i na sociální síti ukázat tvář bez filtrů. "Neumím selfíčka, neumím pracovat v aplikacích. Někdy i v přirozenosti musí člověk najít to pěkný a nestydět se za to, nestydět se stárnout," vysvětuje topmodelka.

"U nás v rodině se člověk snaží být spokojený sám se sebou, jak vypadá. Vrásky ke stárnutí patří. Myslím, že by se krása měla dnes vidět ve stáří a třeba dát prostor obličeji, který zestárne přirozeně a ukázat ho na stránkách módních časopisů. Normální ženský by byly určitě rády," dodala Maxová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám