Hlavní obsah
Článek

Nové album s názvem Relativní čas vydává Anna K. (45) po dlouhých pěti letech. A fotky, které k desce vznikly, jsou opravdovou lahůdkou a jsou pro fanoušky odměnou za čekání. Zpěvačka na nich totiž vypadá naprosto úchvatně, lépe než kdykoli dřív. V krátkém rošťáckém sestřihu, bílém kompletu a kožené bundičce jí to neskutečně sekne!

A ačkoli si fanoušci museli na desku počkat, zpěvačka rozhodně nezahálela. Písně totiž vznikaly v průběhu celých pěti let. „Album je vlastně průřez asi pětiletým obdobím mého života. Některé písně vznikly už před pár lety, některé až v poslední době,“ řekla zpěvačka a naznačila, že se do skladeb promítne také její zkušenost se zákeřnou rakovinou, s níž ještě donedávna statečně bojovala, a kterou úspěšně překonala.

V pořadí již osmé album natočila Anna K. se svým hudebním i životním partnerem Tomášem Varteckým. Křest alba se bude konat již tento čtvrtek v pražském Lucerna Music Baru. Kmotrem bude kapela Wanastovi Vjecy, se kterými zpěvačku pojí velmi přátelské vztahy. „Wanastowky jsou mí kamarádi. Známe se už od mých hudebních začátků, kdy jsem nazpívala vokály na desku Lži, sex a prachy. Také mě kdysi vzali s mou kapelou na velké turné jako hosta. Byla to skvělá zkušenost a myslím, že nasměrovala mou další cestu hudebním světem," uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám