Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladou slovenskou herečku Júlii Valentovou Vidrnákovou objevil režisér Václav Marhoul pro svůj film Nabarvené ptáče během rozsáhlého castingu. Role nymfomanky, kterou dostala, pro ni byla kariérně natolik důležitá, že před celým štábem dokonce zatajila i těhotenství!

"Točila jsem v únoru a pak v dubnu, kdy jsem se uprostřed natáčení dozvěděla, že jsem těhotná. Bylo to trochu komplikovanější, protože jsem to věděla jenom já a jedna moje kamarádka ze štábu. Bylo to stresující," svěřila Super.cz maminka ani ne roční holčičky.

Natáčení bylo v jejím stavu o to horší, že jednou scén bylo to, že její hrdinka má pohlavní styk s kozlem. "Při téhle scéně jsem se velmi bála, že se něco stane. Že by na mě mohl skočit a mohlo se něco zlého stát. Chvála bohu to dobře dopadlo," připustila, režisérovi ale tehdy prý stejně nic neřekla.

"Prozradila jsem to až po natáčení, když jsem měla svatbu a posílala pozvánky.  A přesně před rokem jsem byla na dotočné v Praze. To už jsem měla bříško, takže všichni viděli, že jsem těhotná," uzavřela.

Chystáte se na film Nabarvené ptáče?
Ano
25,7 %
Ne
74,3 %
Celkem hlasovalo 1039 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám