Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěváka Louise Tomlinsona (27), známého z chlapecké kapely One Direction, život v posledních letech postavil před mimořádně těžké chvíle, zvlášť pro tak mladého člověka. Nejdříve v roce 2016 pochoval matku, necelá tři léta nato zemřela i jeho sestra Félicité. Bylo jí osmnáct let.

Dívku našli letos v březnu v jejím londýnském apartmá, koroner nyní potvrdil, že zemřela na „neúmyslné předávkování drogami“. Šlo o kombinaci kokainu, léků potlačujících úzkost a prášků proti bolesti. „Nenašel jsem žádný důkaz, že by šlo o sebevraždu,“ uvedl u soudu.

Podle závěrů vyšetřovatelů dívka začala brát drogy poté, co její matka podlehla leukémii. Bez známek života ji v půlce března našla její kamarádka, která s ní měla kokain noc předtím koupit a také užít. Policii řekla, že Félicité objevila s „téměř bílými rty“ krátce po poledni a zavolala příteli, který ji odkázal na (britskou) tísňovou linku 999. Lékaři jí však už nemohli pomoci.

V minulosti byla dívka kvůli předávkování několikrát hospitalizována.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám