Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před třemi lety překonal rakovinu a nyní znovu čelí velice zákeřné nemoci. Karel Gott (†80) se svěřil se zdrcující zprávou.

Všechny předešlé události nasvědčovaly tomu, že je s jeho zdravím něco v nepořádku. Nejprve zrušil koncert k 80. narozeninám a poté i vystoupení na letním festivalu Benátská!.

Deník Blesk přinesl Mistrovo vyjádření k tomu, s čím se potýká: "Před čtyřmi lety jsem pro agresivní nádor podstoupil velmi intenzivní léčbu. Zhruba před rokem a půl se u mě objevila porucha krvetvorby v podobě Myelodysplastického syndromu (MDS)."

Karel Gott se ale nevzdává a s nemocí bojuje od samého začátku. Velkou oporou je mu manželka Ivana. Choroba je ovšem tentokrát daleko silnější. "I přes několik druhů léčby přešlo bohužel toto onemocnění v uplynulých měsících v akutní leukémii. Podstupuji ambulantní léčbu a dojíždím do nemocnice na kontroly," svěřil se Mistr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám