Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na natáčení klipu k písni Protože to nevzdám s režisérem a kameramanem F. A. Brabcem se pohybovala celá řada známých tváří se svými čtyřnohými miláčky. Se svým pejskem natáčela bohulibý projekt také Elis Mraz (29).

Málokdo ví, že zpěvačka vůbec vlastní pejska, a to poměrně náročné japonské plemeno Shiba-Inu. „Jsou hodně tvrdohlaví a musí se s nimi pracovat od malička. Vzala jsem si ji jako malou a vychovala jsem ji jako vlastní. Kdybych ale uvažovala o dalším psovi, tak bych se zatoulala do útulku a vzala si pejska odtamtud,” říká bývalá účastnice soutěže Hlas Česko-Slovenska, která byla při práci na projektu Gump – Pes, který naučil lidi žít, který pomáhá opuštěným a týraným psům, nadšená.

Zpěvačka, vlastním jménem Eliška Mrázová, má celou řadu veselých historek se svou fenkou Amy. „Když byla malá, byla divoká. Jednou během návštěvy parku nechtěla odejít a dál si se mnou hrála na honěnou. Honila jsem ji jako divoké prase,” přidala historku k dobru Elis.

Elis často cestuje z rodné Ostravy do Prahy a pejsek je věrným parťákem. „Je vynikající pes na cestování. Jednu jako štěně prospala deset hodin, což bylo parádní,” těší se Elis, která je ráda, že její miláček bude mít o další klip navíc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám